fbpx

Pickup 4x4 – Limitless Accessories 2019 augusztus 30 - szeptember 1 között immár harmadik alkalommal rendezi meg a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Piliscsévi MX Motocross pályán.

 

JEGYEKET IDE KATTINTVA TUDSZ VÁSÁROLNI!

 

                                  Galéria 2017: 

Lim feszt orcPickup4x4 fesztival

 

Videók 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=MV928ajghag

https://www.youtube.com/watch?v=mmsUHFHXzMk

 

Videók 2018: 

https://www.youtube.com/watch?v=8loHAEZImTg 

Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz ez,  nem „őrült off-roadozás” hanem egy igényes, interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a Piliscsévi Motocross pálya 42 hektáros területén!

 

 pickup4x4fesztival 800

 


Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal és valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk majd vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen folyamatosan lesznek új autó bemutatók, így nem csak „szalon körülmények” között lehet azokat kipróbálni, hanem élesben változatos terepviszonyok között is.


Aki elég bátor, az kipróbálhatja a mobil off-road  rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz része amit nem fog könnyen elfelejteni!


Tavaly lehetőség volt a Hungaroring pályavonalát is használni. Idén kipróbálhatod, mit tud a pickupod vagy 4x4-es járgányod a Motocross pályán!

 

ring

 


2018-ban megnyitottuk a Tanpályát is a látogatók előtt. Az 1-3 pályákat a személyautóval érkezők, a 4-es pályát a pickup és 4x4-es autók tulajdonosai használhatták. Idén tedd próbára magad és biztonságos körülmények között teszteld saját magad és az autód tudását a Motocross pálya területén.

20171103groupama tanpalya1

Tavaly a Stihl Timbersports országos bajnokságának is helyszínt adtunk! 

1 800


Monster Truck utasnak is jelentkezhet bárki, sőt a bátrabbak akár vezethetik is, ez is garantáltan olyan élmény amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni.


Azok számára akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást, ajánljuk az épített off-road pályát, ahol saját autót vezetve instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn akár extrém oldaldöntött helyzetben is.


Több gyerekprogram is lesz a fesztiválon, mind INGYENES lesz, ahogy a belépés is 14 év alatt!

1524554484as15412

Fontosnak tarjuk, hogy a gyerekek időben megtanulják a közlekedési szabályokat, erre találtuk ki a Miniringet, ahol játékos formában tehetik ezt meg.

DSC 3047

 


Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül majd, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és ha kis szerencséd van könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is. 


Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6x6-os épített pickup. Na erre még mi is kíváncsiak vagyunk!


A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, játékos vetélkedők, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait így különleges és extrém autókban sem lesz hiány.


A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra több mint 1 millió forint értékben. A fődíjakat egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása árán szerezhetitek meg, kinek kedve szerint.

 Fődíj: Egy szett KMC Rockstar felni 18”x9” méretben! Értéke 609 000 Ft!

 


Az augusztus végi időpont miatt valószínű nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!


14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyerekprogram várja. Aki nem rendelkezik pickup  vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Piliscsévi Motocross pályára, mivel az 50m-re található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, melyet szintén ingyenesen igénybe véve mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt!

Legyen a TE autód is Dzsungel Taxi!!! 


A fesztivál területén lesz Street Food egész nap és a VIP vendégek részére még catering szolgáltatás is! 


A délutáni, esti órákban koncertek is lesznek, a fellépőkről a facebook oldalunkon lehet tájékozódni

16


Az fesztivál végén Pickup és 4x4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük ti is csatlakoztok majd!


Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 14.-én a HUNGARORING-re a Pickup 4x4 Fesztiválra, garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!


On-Line jegyvásárlás:
http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4


Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/2397675413797726/


 Az esemény a HUNGARORING hivatalos oldalán:

http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4x4-fesztival


Az esemény a Pickup 4x4 Fesztivál oldalán:
http://fesztival.pickup4x4.hu


  fesztival2018 jegy

Házirend: https://terepenvezetek.hu/Hazirend_A%20PICKUP%204X4%20FESZTIVAL_final.pdf

 

ÁSZF: https://terepenvezetek.hu/Pickup4x4_ASZF_20180619_final.pdf

 

Adatkezelési tájékoztató: https://terepenvezetek.hu/adatvedelmi_tajekoztato_%20terepenvezetek.hu.pdf

 

 facebook 2019 800

 

 

 

 

Pickup4x4 fesztival

4x4 fesztival meghivo 2018 flat

Pickup4x4 fesztival

Katalógus

Termék keresése

Keresés az oldalon

Facebook

Kapcsolat

Pickup4x4 Kft

Címünk:

2051 Biatorbágy,
Rozália park 11.

Nyitvatartás:
H-P: 08.00-17.00

Értékesítés
Tassy István:
06-20-5-678-676
06-20-5-678-678
sales@pickup4x4.hu

Pénzügy
Fekete Gabriella:
06-20-9-876-876
feketeg@pickup4x4.hu

Logisztika
Juhász Nikoletta:
06-20-9-678-678
juhasznk@pickup4x4.hu

Központi email cím:
info@pickup4x4.hu

Telephely